Mirë se erdhët në

Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit

ZAYED

Kukës
22°C
  • Koha
  • Origjina
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status
  • Koha
  • Destinacioni
  • Linja ajrore
  • Nr. fluturimi
  • Status

Udhëtimi
për dhe nga KFZ

Mësoni më shumë rreth mënyrave se si mund të shkoni te Kukës Airport nga përcaktimi juaj ose anasjelltas.

Metodat e udhëtimit

Lëvizni djathtas për më shumë…

 • Me taksi

  Mënyra më e shpejtë për të arritur në KFZ është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

  Lexo më shumë
 • Me makinë

  KFZ është e lehtë për t'u arritur nëpërmjet rrugës së re hyrëse nga Kukësi...

  Lexo më shumë
 • Parkimi

  KUI ofron gjithsej 490 vende parkimi.

  Lexo më shumë
 • Makina me qira

  Gjeni çmimet më të mira të qirasë për makinat me qira luksoze, ekonomike dhe familjare me çmimet dhe ofertat më të mira.

  Lexo më shumë

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer