Në aeroport

Internet WIFI falas

Publikuar nga

KFZ në 02 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aeroporti ndërkombëtar i Kukësit ofron internet falas nëpërmjet WIFI për të gjithë pasagjerët dhe mysafirët. Në të gjithë terminalin do të gjeni edhe pika për të rimbushur pajisjet tuaja.

Publikuar nga

TIA në 02 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer