Kompania

Punimet e ndërtimit

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Aeroporti i Kukësit i është nënshtruar një rikonstruksioni të plotë përpara se të vihet në punë. Të gjitha shtesat dhe parametrat e rinj të aerodromit do të ndërtohen për të përmbushur standardet "me kosto të ulët". Një ofertë u bë nga bashkimi i ndërmarrjeve "Bami SHPK", e cila premtoi një investim me vlerë 6.8 milion euro.

 

Koncesioni pritet të zgjasë për 35 vjet dhe do të përfshijë zgjatjen e pistës, ndërtimin e pikës së furnizimit me karburant të avionit, modernizimin e sistemit të ndriçimit dhe gjithashtu zgjerimin e terminaleve të aeroportit. Së bashku me investimin e bërë deri më tani nga Emiratet e Bashkuara Arabe, vlera e investuar në këtë vepër do të arrijë në 24 milion euro.


Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer