Transporti & Drejtimet

Parkimi

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Hapësirat për parkim janë në dispozicion pranë ndërtesës së terminalit të ri dhe mund të përdoren nga çdo pasagjer që mbërrin ose largohet nga Aeroporti.

KFZ ofron gjithsej 240 hapësira parkimi.

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

metoda të tjera

  • Me taksi

    Mënyra më e shpejtë për të arritur në KFZ është me taksi e cila është e aksesueshme në të gjitha qytetet dhe zonat urbane.

    Lexo më shumë
  • Me makinë

    KFZ është e lehtë për t'u arritur nëpërmjet rrugës së re hyrëse nga Kukësi...

    Lexo më shumë

Informacion i dobishëm

Lëvizni djathtas për më shumë…

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer