Pasagjerë dhe të ftuar

Ndihma e shpejtë

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në rast se do të keni nevojë për asistencë mjekësore në aeroport, personeli i aeroportit do të kontaktojë një mjek. Aeroporti është i pajisur me pajisjet e ndihmës së shpejtë.


Për më tepër kontaktoni:  Mob: ?+355 68 206 5103


Qëndroni të shëndetshëm!

Kukës International Airport


Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer