Kompania

Përgjegjësi Sociale

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ne në KFZ ofrojmë lehtësi, siguri dhe komoditet të standardit të lartë që synojnë kënaqësinë e klientit. Kjo arrihet ndërsa aeroporti operon me ndikimin më të vogël të mundshëm në mjedis dhe komunitetet lokale, dhe si një mjedis pune i shëndetshëm dhe i sigurt për stafin e tij. Përmirësimi i vazhdueshëm është futur në fushat e menaxhimit të mbetjeve përmes zbatimit efektiv të riciklimit të mbeturinave dhe duke udhëzuar dhe trajnuar stafin.


Përgjegjësia Sociale e Korporatave (CSR) në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit ka të bëjë me respektimin dhe mbështetjen e njerëzve dhe komuniteteve dhe duke luajtur rolin tonë për të minimizuar ndikimin tonë në mjedis. Ne besojmë se mund të japim një kontribut pozitiv afatgjatë për punonjësit tanë, investitorët, partnerët e biznesit, komunitetet në të cilat veprojmë dhe komunitetin global.

 

Çdo punonjës në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit është i përkushtuar në strategjinë tonë të CSR sepse të qenit një kompani e përgjegjshme është gjëja e duhur për të bërë, por është gjithashtu e drejtë për ne si biznes. Ne jemi duke krijuar vlera reale me nivele të larta shërbimi ndaj klientëve tanë, punonjësve dhe partnerëve tanë ndërsa përpiqemi për të mirën sociale dhe mjedisore në komunitetin në të cilin veprojmë.


Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer