B2B

Shërbimet Aeroportuale

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Veprimtaria operacionale në Aeroportin Ndërkombëtar i Kukësit është e manaxhuar nga Departamenti i Operacioneve, i cili garanton infrastrukturën e nevojshme për të gjithe perdoruesit në shërbim të sigurisë dhe të performances profesionale ndaj pasagjerëve.


Lutemi, drejtoni të gjitha pyetjet apo kërkesat në adresën e mëposhtme: [email protected]

 

Altin Janku dhe Aurel Stefani

Departamenti i Sherbimeve Aeroportuale

E-mail:[email protected]

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer