Pasagjerë dhe të ftuar

Shërbime për pasagjerët

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Zonat e pirjes së duhanit

Në përputhje me politikën e tij për krijimin e një ambienti miqësor dhe të shëndetshëm për pasagjerët e tij, Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit zbaton një politikë të rreptë të ndalimit të pirjes së duhanit në të gjithë terminalin e tij të ri. Ka vetëm një zonë të caktuar në Aeroport ku lejohet pirja e duhanit.

 

Internet wireless falas

Shërbimi i internetit përmes lidhjeve WiFi së shpejti do të jetë në dispozicion falas për klientët e Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit.

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer