Pyetje të shpeshta

Ku pihet duhan në KFZ?

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Në përputhje me politikat për krijimin e një ambienti miqësor e të shëndetshëm për pasagjerët, Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit po aplikon një politikë të rreptë të ndalimit të duhanit në terminal. Për duhanpirësit ka vetëm një zonë të caktuar ku lejohet duhani: ajo është tek nisjet, ka një sallë të dedikuar për pirjen e duhanit, si dhe jashtë terminalit.

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer