B2B

Marketingu i Aviacionit

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

KFZ ka adoptuar një politikë që synon nxitjen e kompanive për të hapur linja të reja të fluturimit nga dhe drejt Kukësit. KFZ ka: 


Fleksibilitet

KFZ në bashkëpunim me Autoritetin e Aviacionit Civil të Shqipërisë ofron fleksibilitet të lartë në dhënien e orareve.


Orët e punës

KFZ funksionon 24 orë gjatë 7 ditëve të javës, pa aplikuar çmime të ngritura për orare të ndryshme.


Shërbim i shkëlqyer

Ekipet tona janë të organizuar në mënyrë perfekte për të maksimizuar efiçencën dhe fleksibilitetin. Ne ofrojmë kohë të shkurtër përgatitje për fluturimet në kthim, shpërndarje të shpejtë bagazhesh, personel të trajnuar mirë, etj, të cilat janë disa nga kërkesat e shoqërive ajrore që KFZ i ofron.

 

Për më shumë:


Xhesika Peço

Menaxhere

Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore

Kukës International Airport

Ndërtesa e administrates

Kukës, Albania

Albania

E-mail: [email protected]


Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer