Publikime

Air Albania nis linjat nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit për në Zürich dhe Stamboll në 15 korrik

Publikuar nga

KFZ në 15 Korrik 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Kukës, 15 korrik 2021 - Më 15 korrik, transportuesi ajror i flamurit shqiptar Air Albania filloi destinacionet e Zürich dhe Stamboll nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit, duke shtuar frekuencën e fluturimeve nga aeroporti i ri i dytë shqiptar. Me këtë rast, një ceremoni simbolike shënoi ardhjen e 129 pasagjerëve nga Zürich me Airbus 319 në Kukës.

 

“Ne jemi të kënaqur që Kukësi po shihet me shpejtësi si një destinacion i rajonit Verior të Shqipërisë, përfshirë Kosovën. Aeroporti i ri i Kukësit ka 6 fluturime në javë tashmë të planifikuara dhe duket se kërkesa e pasagjerëve për të fluturuar nga dhe nga Kukësi është e lartë, ashtu si dhe pritshmëria jonë për këtë projekt të ri të transportit ajror shqiptar” tha Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Kukësit Aeroporti Ndërkombëtar - Zayed, Flatrat e Veriut, Z. Altin Progonati.

 

"Jemi shumë entuziastë dhe jemi të nderuar që sot, në ditën e parë të fluturimeve të Air Albania në Kukës, jemi gati të rezervuar plotësisht. Kjo do të thotë që shqiptarët na besojnë jo vetëm sepse e kemi bërë transportin ajror një rrugë më të lehtë, dhe më të shpejtë, por edhe sepse kemi sjellë çmime ekonomike dhe shërbime të shkëlqyera. Jemi krenarë që porta e dytë në qiellin e Shqipërisë u shërben të gjitha territoreve shqiptare të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë Veriore dhe Malit të Zi”, tha Drejtori i Përgjithshëm Ekzekutiv i Air Albania, Z. Sinan Dilek. 

 

Fluturimet e planifikuara nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit të operuara nga Air Albania, ditën e enjte, 15 Korrik 2021, janë:


IST - KFZ Nisja 11:00 | Mbërritja 11:40

KFZ - ZRH Nisja 12:40 | Mbërritja15:55

ZRH - KFZ Nisja 15:55 | Mbërritja 18:10

KFZ - IST Nisja 19:10 | Mbërritja 21:50


Kukësi është aeroporti i dytë ndërkombëtar i Shqipërisë. Ai paraqet kodin ICAO/ LAKU dhe kodin IATA/KFZ. Shqipëria përuroi aeroportin e saj të dytë ndërkombëtar në Kukës, më 18 Prill me fluturimin e parë të pasagjerëve nga Londra të operuar nga Air Albania.

 

Informacioni mbi biletat ajrore nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit për në Zürich dhe Stamboll, mund të gjendet në faqen zyrtare të Air Albania: airalbania.com 

Publikuar nga

TIA në 15 Korrik 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer