Kompania

Ekipi ynë

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Duhen shumë njerëz për të operuar një aeroport. Më shumë se një vend për të punuar - është një komunitet. Ekipi kryesor organizativ i KFZ po mbikëqyr operacionet e përgjithshme, planifikimin dhe zhvillimin e aeroportit dhe ka një numër mandatesh më specifike, përfshirë:

 

  • Sigurimi i një ambienti të sigurt dhe të sigurt për udhëtarët dhe punonjësit e aeroportit
  • Sigurimi i një sistemi të sigurt piste përmes pastrimit dhe mirëmbajtjes së borës
  • Sigurimi i shërbimeve të urgjencës, të tilla si shërbimet e zjarrfikjes dhe përgjigja e parë mjekësore
  • Sigurimi i një menaxhimi financiar solid për stabilitetin dhe zgjerimin e objekteve
  • Sigurimi i një përvoje pozitive aeroporti për vizitorët në aeroport
  • Sigurimi i kërkesave të udhëtimit në rajon po përmbushet duke zhvilluar raste biznesi dhe duke punuar me linjat ajrore për të siguruar shërbime të reja dhe shtesë të linjave ajrore.
  • Shërbimi ndaj klientit është pasioni ynë!

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer