B2B

Ambjente me qera

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

KFZ vë në dispozicion të bizneseve që kanë lidhje me Aeroportin ambiente me qera si zyra, biletari udhëtimi, pika të dhënies me qera të makinave, agjenci bankare etj. 


Dhënia e ambienteve me qera në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit përmes Departamentit të Marketingut të Aviacionit dhe Komercial.

Ju lutem dërgoni pyetjet si dhe interesin tuaj lidhur me keto rezervime, në Aeroportin Ndërkombëtar i Kukësit tek departamenti i sipërpërmendur në adresën e e-mailit: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer