B2B

Promocioni

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Promocioni është një aktivitet i cili bën të mundur një reklamim të drejtëpërdrejtë të produktit që disponon një biznes. KFZ ofron pozicione interesante dhe mjaft tërheqëse për pasagjerët ku secili biznes të mund të promovojë aktivitetin e tij me mënyrën që i duket më e përshtatshme. Në Terminal gjeni mundësi të ndryshme promocioni që nga shpërndarja tradicionale e fletëpalosjeve e deri tek vendosja e pikave të mirëfillta promocionale të ideuara nga vetë klienti.

Promocioni në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit përmes Departamentit të Marketingut të Aviacionit dhe Komercial. Ju lutem dërgoni pyetjet si dhe interesin tuaj lidhur me keto rezervime, në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit. Për më shumë informacion kontaktoni: 

Xhesika Peço

Manager

Airline Marketing and Commercial Department

Kukës International Airport

Terminal Building

Kukës, Albania

Albania

E-mail: [email protected]

[email protected]


Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer