Pyetje të shpeshta

Ku mund të depozitoj bagazhin tim?

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Sipas legjislacionit të fundit antiterrorizëm në ambientet e Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit nuk ka hapësira për depozitimin e bagazhit.

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer