Pyetje të shpeshta

Kë duhet të kontaktoj për probleme me bagazhet e mia?

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Zyra e bagazheve të humbura gjendet në zonën e Mbërritjeve në terminal. Nëse dëshironi të kërkoni informacion për valixhen e humbur, mund të kontaktoni +355 6968227655.

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer