Pyetje të shpeshta

Nëse kam një fëmijë i cili udhëton i pashoqëruar, si duhet të veproj?

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Stafi i KFZ-s merr përsipër të shoqërojë fëmijën (mosha deri 12 vjeç) duke firmosur një formular të posaçëm dhe do ta dorëzojnë tek pritësit që janë të deklaruar në këtë formular. Pasi të jenë kryer procedurat tek policia kufitare, fëmija shoqërohet tek pritësit të cilët duhet të paraqesin një dokument indentifikimi (e detyrueshme).

Personi që pret femijën duhet të jetë i njëjtë me personin e deklaruar në formularin e firmosur nga prindërit. Ky procedurë e fundit është e detyrueshme.

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer