Pyetje të shpeshta

Si mund të marr informacionin e fluturimit?

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Ju lutem referohuni menusë së Informacionit të Fluturimeve në faqen kryesore të internetit të Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit. Por ju lutemi mbani në vëmendje që informacioni i dhënë në këtë orar fluturimesh mund të ndryshojë. Kur të planifikoni udhëtimin tuaj, ju lutemi kontaktoni më parë linjën ajrore me të cilën do të fluturoni. KFZ nuk mban përgjegjësi për saktësinë e këtyre informacioneve. 

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer