Publikime

Air Albania njofton destinacionet që operojnë për dhe nga Kukësi

Publikuar nga

KFZ në 14 Qershor 2021

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Air Albania njofton destinacionet që operojnë për dhe nga Kukësi

Kompania ajrore që mban flamurin e vendit, Air Albania, njoftoi sot linjat dhe çmimet e biletave nga dhe nga aeroporti i Kukësit. 

Nga 15 korrik fluturimet për / nga do të kenë tarifa duke filluar nga 1 € + taksa; Për shembull, çmimet totale janë: Kukës-Cyrih 12 EUR; Cyrih-Kukës 28,66 EUR; Kukës-Stamboll 12 EUR; Stamboll-Kukës 23 EUR.

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit - Zayed, Flatrat e Veriut (Krahët e Veriut) është krijuar për të funksionuar si një aeroport ‘me kosto të ulët’ dhe do t’u ofrojë udhëtarëve çmime konkurruese. Gjithashtu, lidhjet e drejtpërdrejta nga Kukësi në të ardhmen do të përfshijnë Mbretërinë e Bashkuar, Zvicrën dhe Gjermaninë sipas Qeverisë Shqiptare.

 

Për më shumë informacion ju lutemi vizitoni airalbania.com.al


Publikuar nga

TIA në 14 Qershor 2021

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer