Makina me qira

Enterprise

Makina me qera...

Përshkrim

Makina me qira në Shqipëri dhe në mbi 85 vende dhe territore.

Enterprise Rent-A-Car ofron më shumë se marrjen tradicionale me qira. Ne jemi zgjidhja juaj globale e transportit.

Vendndodhja

Jashtë

Kontakt

+355 676018857

www.albaniacarrentals.com

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer