Makina me qira

Europcar

Shërbimi miqësor, makinat e reja dhe çmimet e ulëta janë pjesë e ofertës sonë të përditshme

Përshkrim

Shërbimi miqësor, makinat e reja dhe çmimet e ulëta janë pjesë e ofertës sonë të përditshme. Pavarësisht nëse jeni duke marrë me qira një makinë për biznes ose kënaqësi, ose keni nevojë për një makinë ose furgon, Europcar ka makinën e duhur me qira në Aeroportin e Tiranës për ju.


Europcar pret t'ju shërbejë në degën e saj të marrjes me qira të makinave: Tirana Airport. Mos harroni të merrni gjithmonë patentën tuaj të drejtimit, kartën e kreditit të vlefshëm dhe dëshmi shtesë të identitetit (si p.sh. një pasaportë nëse jeni duke punësuar jashtë vendit).


Programi i Gjelbër i Europcar: Në Europcar, ne kuptojmë ndikimin mjedisor të marrjes me qira të makinave. Kjo është arsyeja pse ne kemi përqafuar me gjithë zemër një program zhvillimi të qëndrueshëm dhe jemi krenarë që jemi kompania e parë me qira e makinave në Aeroportin e Tiranës me angazhime të certifikuara.

Vendndodhja

Jashtë

Kontakt

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer