Makina me qira

AA Rent a Car

Ne jemi nje kompani e fokusuar ne dhenien e makinave me qera, sherbim taxi, makina me qera me shofer.

Përshkrim

Ne jemi nje kompani e fokusuar ne dhenien e makinave me qera, sherbim taxi, makina me qera me shofer.


Albania Airport Rent a Car u krijua nga Mr. Dashamir Kullaj ne vitin 2003, qe ne vitet e para flota e makinave tona perbehej nga markat e automjeteve me prestigjoze si Opel, Volkswagen, Mercedes Benz and Ford.

Vendndodhja

Jashtë

Kontakt

www.albaniarentalcars.com

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer