Transporti & Drejtimet

Me taksi

Publikuar nga

KFZ në 01 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Mënyra më e shpejtë për të arritur në KFZ është me taksi, shërbim që shkon në të gjitha qytetet dhe zonat urbane. Shërbimi taksi i Aeroportit të Kukësit ofrohet nga kompania Airport Taxi. Ne do të rekomandonim që udhëtarët të përdorin vetëm taksi të licencuar.

 

Kontakt

Airport Taxi.

E mail- : [email protected]

Nr kontakti : +35569333477

Nr kontakti : +355693333744

Web site: www.albaniaairporttaxi.wixsite.com


Publikuar nga

TIA në 01 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer