Pasagjerë dhe të ftuar

Valixhe të humbura

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

I nderuar Pasagjer,

Nëse bagazhi juaj nuk ka ardhur ende ju lutem kontaktoni punonjësit tanë të Zyrës e Operacioneve dhe ata do t'ju ndihmojnë. Numrat e mëposhtëm janë në dispozicionin tuaj:

Mob: ?+355 68 206 5103


Ju faleminderit për bashkëpunimin,

Kukës International Airport

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer