B2B

Reklamimi në Aeroport

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Reklamimi në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit mund të jetë zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj.

 

Reklamimi në aeroport menaxhohet vetëm nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit. Ju lutemi dërgoni, të gjitha pyetjet dhe shprehjet e interesit për reklamim dhe promovim në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit.

 

Xhesika Peço

Menaxhere

Departamenti i Marketingut për Kompanitë Ajrore

Kukës International Airport

Ndërtesa e Terminalit

Kukës, Albania

Albania

E-mail: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer