B2B

Ngarkesat Standarde Aeronautike KFZ

Publikuar nga

KFZ në 06 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Tarifat dhe stimujt

Tarifat e avionëve

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit aplikon tarifa për fluturimet vendase dhe ndërkombëtare në Aeroportin Ndërkombëtar të Kukësit siç ndiqet më poshtë në zonën e shkarkimit.

 

Për më shumë informacion mbi tarifat e avionëve, politikat stimuluese të linjës ajrore ju lutemi kontaktoni:

 

Xhesika Peco

Drejtor/e

Departamenti i Marketingut dhe Tregtisë

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit

Ndërtesa e Administratës

Kukës, Shqipëri

Telefon: +355 696025113

E-Mail: [email protected]

Publikuar nga

TIA në 06 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer