Transporti & Drejtimet

Me makinë

Publikuar nga

KFZ në 02 Qershor 2022

Përmbajtja

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Nga Kukësi

Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ndodhet 5 kilometra jashtë Kukësit.

Nga qendra e Kukësit drejtohuni në jug në rrugën “Islam Spahiu”.

Te “Sakata Cafe”, vazhdoni në rrugën SH31.

Destinacioni do të jetë në të djathtë.


Nga Prizreni

KFZ është aeroporti më i afërt me një nga qytetet kryesore të Kosovës, Prizrenin.

Aeroporti ndodhet 48 km larg qytetit.

Nga Prizreni merrni rrugën ndërshtetërore "Dr. Ibrahim Rugova" në drejtim të Shqipërisë, dhe më pas "Rruga e Kombit" E851.

Vazhdoni në Rrugën e Kombit / E851. Udhëtim për në Kukës Peshkopi / SH31.

Destinacioni do të jetë në të djathtë.


Parkim

Pasi të keni mbërritur, mund të parkoni në një nga vendet e parkimit të përcaktuara.

Ju lutemi ndiqni lidhjen e mëposhtme për të mësuar më shumë informacion rreth tarifave dhe hapësirave të parkimit:

/sq/transport-and-directions/11/Parking

Publikuar nga

TIA në 02 Qershor 2022

Shpërndaje

Ndani këtë informacion.

Fluturoni me mendje të qetë

Shijoni fluturimin tuaj dhe zbuloni ofertat dhe promocionet më të fundit nga partnerët tanë.

Air Albania

Ne ju sjellim më afër destinacioneve më të dashura të Evropës.

Mësoni më shumë

North Wings

Kukësi, qyteti i historisë së përjetshme të kujtimit.

Mësoni më shumë
pre-footer